Op zoek naar relatietherapie sittard?

relatietherapie sittard
 
Relatietherapie Sittard.
Hans Strack EFT-Relatietherapeut Sittard 0 KM. Relatietherapie Sittard, Parklaan 4, 6131 JD, Sittard. EAIP EFT RBCZ SCAG TP VIT VVTIV. De therapie en de vorm van benadering heb ik voor een groot deel zelf ontwikkeld en samengesteld uit verschillende stromingen.
Strack, Hans EFT Relatietherapeut in Sittard.
Neem contact op. EFT RELATIETHERAPEUT Sittard. Basis EFT therapeut. Aanvullend getrainde EFT therapeut. Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Rond het jaar 1995 werd de spirituele weg een deel van mijn leven. De eerste drempel die ik hierin tegenkwam was zelf in therapie te gaan, een moeilijk besluit maar achteraf gezien een van de beste dingen die ik voor mij zelf heb gedaan. Hierna volgden vele cursussen, trainingen en opleidingen waaronder, emotioneel lichaamswerk, Biodanza, filosofie, innerlijk kindwerk, psychotherapie, relatietherapie, familie en organisatieopstelling, Supervisie, Meditatie.
Prisma Counselling.
Prisma Counselling is werkzaam vanuit Geleen. Je kunt er terecht voor onder andere individuele therapie, relatietherapie, persoonlijke groei, gezinstherapie, stresshantering, hulp bij reïntegratie, burnout en communicatie. Veronique Smeets, de therapeute van Prisma counselling, is bij Radio 1 in de uitzending geweest als relatietherapeute.
Psychologen Tegelen Velden Blerick. Psychologen Tegelen Velden Blerick.
Ik ben Hans, therapeut met een praktijk in Sittard en Landgraaf. Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching, relatietherapie en familieopstellingen bij depressieve gevoelens, jongerenproblemen, omgaan met pesten, stress, traumas, ziekte en ontslag. Ik ben Jeannette, therapeut in Landgraaf-Heerlen.
Denters Praktijk voor Psychologie Sittard / Geleen / Born.
De kosten voor een sessie relatietherapie 15, uur zijn 80 p.p. Stuur mij een email of vul dit reactieformulier in als je vragen hebt, een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt inplannen of meer wilt weten over mijn diensten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Naam Email Bericht. Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Er is iets mis gegaan bij het versturen van je bericht. Je kunt mij ook direct een E-mail sturen op info@denterspsychologiesittard.nl. 6132 CG Sittard.
Hans Strack VormBalans Vind-een-Therapeut.nl.
Prijs voor een consult. Duur van de sessie. 2003 2007 4-jarige Post-HBO-opleiding Interactionele Vormgeving, Instituut Educatieve Academie te Antwerpen www.educatieve-academie.be. 2007 2008 Jaaropleiding Familieopstelling www.educatieve-academie.be. 2009 2010 Jaaropleiding Organsatieopstellingen www.hellingerinstituut.nl. 2010 2011 Jaaropleiding Relatietherapie www.educatieve-academie.be. 2007 Kernkwadranten www.educatieve-academie.be. 2009 Familieopstellingen voor organisatieopstellers www.hellingerinstituut.nl.
Psycholoog Geleen-Sittard-Nuth.
Psycholoog Geleen Nuth. Therapie en relatietherapie. Psycholoog Geleen-Nuth-Sittard is een therapie-praktijk met een praktijk in Sittard en een praktijk in Landgraaf. Kijk ook eens bij mijn collega's' van therapie psycholoog Limburg, een netwerk van psychologen, therapeuten en relatietherapeuten in de provincie Limburg.
Sittard-Geleen BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Liraz/Leuven zoekt SYSTEEMPSYCHOTHERAPEUT VOOR KINDEREN EN JONGEREN M/V. Duet zoekt een freelancemedewerker voor Brabant. PTC Gent zoekt RELATIETHERAPEUT voltijds zelfstandig. Kidz, praktijk voor kind en context te Brecht zoekt een gezinstherapeut. Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling vzw email protected.
Relatietherapeut Sittard Hans Strack.
10.00 tot 19.30. Reviews Relatietherapie Sittard. Hieronder staan een aantal reviews over Relatietherapie Sittard Hans Strack. Waardering van 5 uit 5. Op basis van 1 reviews. Schrijf zelf een review. Ik raad deze therapeut aan. We zijn Hans erg dankbaar.
Relatietherapie Investeren in je relatie.
Relatietherapie Een voor mij zeer waardevolle methode is EFT relatietherapie. EFT gebruik ik met grote regelmaat en heb daarom een twee een vierdaagse en de voortgezette opleiding Core Skills gevolgd. EFT en ander therapievormen uit verschillende stromingen gebruik ik integratief. Je kan deelnemen als je wil veranderen, naar je eigen proces wil kijken en bereid bent je relatie een kans te geven, in een zin als jij wilt investeren in je relatie. Wij gaan tijdens de sessies in mijn praktijk te Landgraaf of Sittard Limburg met veel voorzichtigheid en daadkracht op zoek naar wat nog mogelijk is tussen partners, in respect voor jezelf en de relatie.

Contacteer ons