Zoeken naar relatietherapie gent

relatietherapie gent
 
Relatiebegeleiding en relatietherapie Tijd voor je relatie.
Adressen vind je bij.: de Belgische Federatie van Psychologen.; de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie.; de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie. Hoe kan je weten of een therapeut betrouwbaar is? Iedereen mag zich therapeut noemen; er bestaat nog geen lijst therapeuten die door de overheid erkend zijn.
Relatie en gezinstherapie.
Over UZ Gent. U bent hier: UZ Gent Zorgaanbod Medische diensten en specialismen Psychiatrie Relatie en gezinstherapie. Angst en stemmingsstoornissen. Consultatieve en liaisonpsychiatrie. Relatie en gezinstherapie Momenteel geselecteerd. Kinder en jeugdpsychiatrie. Perinatale mentale gezondheid. Opleidingen en studiedagen. Relatie en gezinstherapie.
Relatietherapie helpt problemen in je relatie aan te pakken PTC Gent.
Relatietherapie kan ook preventief werken. Negatieve patronen en dynamieken groeien immers langzaam en kunnen ook aangepakt worden vooraleer er veel lijden is. Wanneer een positieve evolutie uitblijft en het toch tot een breuk zou komen, kan ondersteuning hierbij ook belangrijk zijn. Het is zinvol om op een serene manier uit elkaar te gaan; respectvol naar jullie tijd samen, naar de ander, naar eventuele kinderen maar ook naar jezelf. Uit elkaar gaan is immers veel meer dan een punt zetten achter de relatie en alleen doorgaan. Als je dat zorgvuldig doet dan kan je een belangrijke periode waardig afsluiten. Daarnaast is het belangrijk dat men zichzelf niet vergeet. Heel wat onbekende emoties en verdriet kunnen dan naar boven komen. Indien gewenst kan in dit geval een individuele therapie opgestart worden om uit te zoeken wat er nodig is om terug in balans te komen en de draad terug op te pikken. Uw psychotherapeuten voor. zaakvoerder en psychotherapeut. Kris De Groof. zaakvoerder en psychotherapeut. ONTDEK HET TEAM. Bijkomende inlichtingen nodig? Zo snel mogelijk. Enkel s avonds. Bij aanmelding stem ik in dat PTC Gent contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van PTC Gent.
Relatietherapie Gent Leila Hemelsoet.
Op zoek naar relatietherapie in Gent? Relatietherapie is een vorm van therapie die poogt een slechte huwelijksrelatie tussen twee mensen te verbeteren. Scheidingsbemiddeling is een manier om echtscheiding goed te regelen, als alternatief voor een advocaat. Heb je het lastig om een geschikte partner te vinden?
Het leven zoals het is: De relatietherapeut Duet relatiebemiddeling.
Misschien is het probleem dan niet je relatie, maar wel je zelfbeeld. Rika Ponnet, mede-oprichtster van het bemiddelingsbureau Duet, leidt ons rond in de wondere wereld van de relatietherapie. Rika Ponnet is zonder twijfel de bekendste relatietherapeut en bemiddelaar van Vlaanderen. Op zowat alle Vlaamse tv-zenders wordt ze regelmatig gevraagd om haar expertise inzake partnerkeuze en geluk" met je partner" te delen. Haar relatiebemiddelingsbureau Duet opgericht in 1993 heeft kantoren in Gent, Antwerpen, Hasselt en Leuven. Het geheim van haar succes? Jaren" hard en respectvol werken voor singles en mensen met relatieproblemen. Maar ook aan een gewijzigde mentaliteit. Mensen vinden veel makkelijker de weg naar de relatietherapeut dan pakweg tien jaar geleden. Er is minder schroom. Zelfs mensen op jongere leeftijd voelen zich niet te beroerd om op zoek te gaan naar professionele steun als ze daar nood aan hebben. Wat ik een goede zaak vind: als je de problemen in je relatie tijdig aanpakt, kan je vaak na enkele gesprekken al op eigen houtje verder."
KANDRIKEL Home Corona.
Als je kiest voor een online afspraak ontvang je een mail met duidelijke instructies voor een veilig videogesprek. Als je kiest om face to face af te spreken, krijg je informatie over de maatregelen die gelden in de praktijk toegestuurd.
RUIMTE.GENT.
Ruimte vormt een groepspraktijk van psychotherapeuten in het centrum van Gent. Wij specialiseren ons in individuele, relationele en seksuologische begeleidingen. Ruimte richt zich op de mens in al zijn relaties: ruimte voor verhaal, ruimte voor groei, ruimte voor begrip. We willen jou de tijd geven om stil te staan bij die dingen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij denken we in oplossingen, niet in problemen. We zijn ervan overtuigd dat de omgeving waarin we werken van groot belang is en zorgen er dan ook voor dat de praktijk een open, warme en gezellige plek vormt, waarin je alle ruimte krijgt om op verhaal te komen. Wim Slabbinck Coördinator. Klinisch seksuoloog, oplossingsgericht therapeut i.o. Rebecca De Bruycker. Relatie en Gezinstherapeut. Creatief en narratief therapeut. Klinisch psycholoog, Klinisch seksuoloog.
Relatietherapie Open mind.
Maar hoe pak je zoiets aan? Wat gebeurt in relatietherapie? Relatietherapie kan helpen om de spanning in je relatie te verminderen. Gewoon uitspreken wat er is aan problemen, irritaties en spanningen met een neutraal iemand erbij, kan reeds ontspannend werken.
Relatietherapie Eindhoven, ook online therapie mogelijk. Snel een afspraak.
Ineke van Gent EFT RelatietherapeutPsycholoog NIP Eindhoven 1 KM. Relatietherapie Eindhoven, Torenallee 45, 5617 BA, Eindhoven. EFT LVPW NIP RBCZ SCAG TP. praktijk gesloten Loopt je relatie niet lekker, hebben jullie steeds ruzie en weet je niet meer hoe verder? Neem dan gerust contact met me op. Mijn naam is Ineke van Gent en ik werk als EFT Relatietherapeut volgens de EFT Methodiek. Hiernaast ben ik Psycholoog NIP en geef ik Mindfulnesstraningen.
Ineke van Gent Relatietherapeut Eindhoven.
Welkom, mijn naam is Ineke van Gent 1978 en ik ben geregistreerd Psycholoog NIP en EFT Relatietherapeut. Ik kan jullie helpen met allerlei vragen en problemen die je in jezelf of binnen je relatie ervaart. Het mooiste wat je kan zijn, is jezelf. Affaires, ontrouw en vreemdgaan. Liefdesverdriet en rouwverwerking. Ruzies en conflicten. Affaires, ontrouw en vreemdgaan. Liefdesverdriet en rouwverwerking. Ruzies en conflicten. Maandag tot en met vrijdag. EFT Relatietherapie 69.50 per partner, Systeemgesprekken 125 euro.

Contacteer ons