Op zoek naar relatietherapie weekend?

relatietherapie weekend
 
Relatietherapie-weekend.
Niet het aanbod in methodieken en technieken is leidinggevend maar jullie wens! Sandra Wölke psycholoog relatietherapie Berkel-Enschot 1 KM. Relatietherapie Berkel-Enschot, Bosscheweg 40, 5056 KC, Berkel-Enschot. NFG NIP RBCZ. Voor relatietherapie EFT in Berkel-Enschot, bij Tilburg. Sven Gerritsen Psycholoog Breda 1 KM.
Relatietherapie weekend voor stellen De Ultieme Relatie Methode.
Het relatietherapie weekend is voor stellen die hun relatie willen verrijken en verdiepen. Als het heel slecht tussen jullie gaat en jullie op punt van uit elkaar gaan staan, dan is een coachtraject bij ons of een VIP relatietherapie weekend voor één stel wellicht meer geschikt.
Relatie weekend Relatietherapiepraktijk Good-Spirit t Gooi.
Intensief relatie weekend. Wij zijn al 12 jaar gespecialiseerd in Intensieve Relatietherapie. 06-34838105 werkdagen tot 20.00. weekend en avond wel bereikbaar om in te spreken. Een Intensieve Relatietherapie Driedaagse: verdeeld over vier dagdelen een viertal sessies Intensieve Relatietherapie met 2 relatietherapeuten; een man en een vrouw.
Intensieve relatietherapie / relatieweekend in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Amsterdam, Leiden van IDEE Haarlem.
Al lang met complexe problemen worstelen. Makkelijk afhaken tijdens gewone relatietherapie. Graag praktisch advies krijgen. Ongestoord geconcentreerde aandacht willen geven aan het verdiepen van hun relatie. Daarnaast is het weekend een uitstekend last resort om samen uit te zoeken of je wel of niet nog verder wilt of kunt met elkaar.
Eigenwijze Liefde Relatietherapie EFT Houd me vast.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Houd me vast. Houd me vast workshop. Houd me vast relatieweekend. Houd me vast Terugkomdag. Laat me los. Wat kun je verwachten? Mindful in Relatie. Judith van der Graaf. Reacties van deelnemers. Mijn partner wil niet mee. Alle tarieven op een rij. Tijd voor je relatie! Durf je in een veilige setting te onderzoeken wat in de loop van de tijd onder het vloerkleed is geschoven? Boek dan een Houd me vast relatieweekend of tweedaagse in de bosrijke omgeving van Nijmegen, of kies voor losse sessies EFT-relatietherapie. Op wil je op zoek naar een nieuwe vorm met Laat me los of Mindful in relatie. Nog even geduld. vanaf januari 2020 is er weer ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Vorige deelnemers: Ik vond het erg spannend maar ben echt flabbergasted. Het was heel bijzonder, je stelde goede vragen, was betrokken en bleef positief. een echte aanrader! Houd me vast is gebaseerd op EFT, Emotionally Focused Therapy, in het Nederlands: Emotiegerichte Relatietherapie. EFT is vooral bekend geworden door het boek Houd me vast van Sue Johnson, en het is een fantastische methode om je relatie weer op het goede spoor te krijgen.
Intensief Relatie Weekend.
Je krijgt drie dagen intensieve relatietherapie van twee ervaren relatietherapeuten, man en vrouw, met verwerkingsopdrachten en activiteiten om een nieuwe start in uw relatie te maken, maar ook om helderheid en inzicht te krijgen waardoor het niet meer gaat. Opdrachten tijdens het relatieweekend. In het weekend wordt tijdens de vrije uren met opdrachten gewerkt.
Eigenwijze Liefde Relatietherapie EFT Houd me vast.
Houd me vast is gebaseerd op EFT, Emotionally Focused Therapy, in het Nederlands: Emotiegerichte Relatietherapie. EFT is vooral bekend geworden door het boek Houd me vast van Sue Johnson, en het is een fantastische methode om je relatie weer op het goede spoor te krijgen. Wat is Emotiegerichte /Emotionally Focused Therapy? In veel relaties spelen themas als afhankelijkheid en afstandelijkheid, veiligheid en verbondenheid. Volgens EFT is de basis hiervan gelegd in je vroegste jeugd. Maar we gaan niet uitgebreid focussen op je jeugd maar juist op het heden. Door te kijken naar wat er in je huidige relatie gebeurt, waar de gevoelige plekken zitten, kun je ervaren hoe het ook ánders kan. Dit kan je relatie veranderen in de richting zoals je die altijd had voorgesteld: warm, hecht, veilig en liefdevol; een relatie waarbinnen jullie beiden tot bloei kunnen komen! Je kunt kiezen uit de volgende vormen.: Houd me vast: de snelweg naar een veilige verbinding: binnen twee dagen behandelen we de acht onderdelen van het programma, waarna je alle tools in handen hebt. méér over Houd me vast.
Relatieweekend Professioneel Deskundige Relatietherapie.
Het is daarmee ook een aanvulling op EFT Emotionally Focused Therapy. Je oefent alleen met je eigen partner. Wetenschappelijk onderzoek van Imago Relatietherapie wijst uit dat het positieve effect van één relatieweekend overeenkomt met drie maanden relatie gesprekken! Meld je nu aan voor het relatieweekend Relatie weekend Brochure.
Relatietherapie weekend: Arte dell Anima.
Het was een fijn, mooi en bijzonder weekend. Op het moment dat we ervoor kozen om hulp te zoeken voor onze relatie, waren we ongeveer 9 jaar bij elkaar. We zijn nog jong, 23 en 26 jaar, maar vonden het de moeite waard om onze relatie te redden.
Home Relatietherapie Zeeland.
Soms geven we voorbeelden uit onze eigen relatie en ons gezin. Onze cliënten waarderen het dat we in korte tijd onze indruk geven. Niet voor niets bezoeken koppels uit heel Nederland en soms uit Vlaanderen onze praktijk. In 2005 introduceerden wij als eerste in Nederland het concept Relatietherapie-weekend.nl. Dit is een vorm van relatietherapie waarbij meerdere sessies op een dag worden gegeven. Tussendoor overnacht u in een hotel in de buurt of zorgt u zelf voor accommodatie. Relatietherapie is geen verkapte lijmpoging. Eigen visie op relatietherapie.

Contacteer ons