Meer resultaten voor ervaringen relatietherapie

ervaringen relatietherapie
 
Relatietherapie ervaringen Open Venster.
Stoppen of doorgaan met je relatie? Na drie intensieve dagen ziet onze gezamenlijke wereld er zoveel zonniger uit. Echt ongelooflijk, wij zijn zo enorm opgelucht! Angelique en Rob. Echt, het was een top-weekend! Hieronder diverse relatietherapie ervaringen van deelnemers aan onze programmas.:
Clienten vertellen over hun ervaringen met relatietherapie.
Cliënten vertellen over Reginald Markes. Wij vragen onze cliënten na hun traject om een stukje te schrijven over hun ervaringen met ons. Onze cliënten vertellen het volgende. Beter inzicht hoe we naar elkaar kijken. We hebben de sessies met Toos als erg prettig ervaren waarbij we op een rustige en open manier naar onze relatie konden kijken. Aan de hand van verschillende oefeningen kregen we beter inzicht hoe we naar elkaar kijken. Daarbij stelt Toos zich echt onafhankelijk op en hielp ze ons beiden verder. Zonder jouw hulp was onze relatie wellicht geëindigd. Zonder jouw hulp was onze relatie wellicht geëindigd zoals in het boek De Laatkomer Dimitri Verhulst.
Relatietherapie GroningenPsychologenpraktijk Joanneke de Leeuw.
Door haar nuchtere manier van doen vergaten we soms bijna dat we in relatietherapie zaten. Totdat ze die uitdagende vraag stelde die ons hielp om naar onszelf te kijken. Joanneke kan luisteren en analyseren. Haar ervaring als psycholoog maakte dat de gesprekken met haar niet alleen opluchtten, maar werkelijk voor verbetering van onze situatie zorgden.
Archief Ervaringen Psycholoog Relatietherapie Maastricht Marly Senden.
Je kunt het bij mij bestellen door mij een bericht te sturen. Bij aanvang relatietherapie ontvang je dit boek cadeau. De eerste keer dat ik naar Marly ging was ik zenuwachtig. Maar door de huiselijke sfeer waarin ze mij ontving en haar spontaniteit voelde ik me al snel op mijn gemak.
Ervaringen relatietherapie Rotterdam Messersmid Relatietherapie Den Haag en Rotterdam.
Ervaringen relatietherapie Rotterdam. Dichter bij elkaar. 4 / 5 sterren Annet en Bas. Je hebt Bas en mij een stuk dichter bij elkaar gebracht. Hiervoor ben ik je heel dankbaar. 45, / 5 sterren Frank Rogier is duidelijk, mild, confronterend, begripvol en stevig als dat moet.
Wanneer moet je in relatietherapie? GezondheidCo.
Dan ontstaat er iets nieuws in een relatie, is er een keerpunt bereikt. Ervaringen van EFT therapie. Ook mijn man en ik merkten tijdens de therapie dat we veel meer tegen elkaar konden zeggen dan we altijd dachten. Voor mij persoonlijk was dat de grootste winst. Als we ons ongenoegen of onze onzekerheid naar elkaar uitspreken natuurlijk wel even op de toon letten gebeurt er niets rampzaligs. Integendeel, het lost juist iets op. Harde cijfers zijn er niet, maar als ik om me heen kijk, lijkt relatietherapie bezig aan een opmars.
Relatietherapie Nijmegen Marike de Valk Gestalttherapie.
Verwerken van een schokkende gebeurtenis. Visie op relaties. Uitgangspunten bij relatietherapie. Emotionally Focused Therapy. Een HEIdag voor je relatie. Samenwerken met je partner. Homosexual specific assistance. Als je niet via de homepage maar rechtstreeks op deze pagina terecht bent gekomen: mijn naam is Marike de Valk. Ik heb een praktijk voor individuele Gestalttherapie en relatietherapie in Beuningen bij Nijmegen.
Relatietherapie Weekend reviews Lees klantreviews over relatietherapie-weekend.nl.
Relatietherapie Weekend Reviews. Bezoek de website. Schrijf een review. Schrijf een review. Schrijf een review. Schrijf een review. Het was een intensief weekend. Het was een intensief weekend! 5 keer een gesprek met elkaar onder begeleiding van Angele. Ze liet ons inzien wat onze valkuilen waren en leerde ons te communiceren.
Ervaringsverhalen.
In het najaar hebben wij meegedaan aan de cursus Houd-me-vast. We begonnen vrij sceptisch en terughoudend aan de cursus, maar al de eerste avond merkten wij dat de cursus het vertrouwen in elkaar ging herstellen. De cursus gaf ons inzicht over de redenen waarom wij terugkerende conflicten hadden en waarom we hier niet uit kwamen. Telkens kwamen dezelfde thema's' in onze discussies en ruzies terug. Met de Houd-me-vast cursus hebben we gezien waar dat bij elk van ons nou eigenlijk écht om ging. Waarom doe ik zo en waarom doet mijn partner dat? Dit waren vragen waarop we een antwoord hebben gekregen. Het heeft ons geholpen om het vertrouwen in elkaar terug te vinden, om goede constructieve gesprekken te hebben over onze angsten en behoeften. Het heeft ons rust, veiligheid en geborgenheid teruggegeven. Wij weten nu dat we vast nog wel discussies en ruzies zullen hebben, maar dat we daar uitkomen en dat we elkaar vertrouwen. De cursus heeft voor ons een positieve en blijvende impact op onze relatie! Sandra en Martijn. Toen we startten met EFT relatietherapie ging het duidelijk niet goed samen.
Relatietherapie ervaringen Molius Relatietherapie Westland.
Wij zijn hier verwachtingsloos ingestapt en het heeft ons zeer verrast wat de relatietherapie ons uiteindelijk heeft gebracht, in positieve zin! We hebben niets gemist tijdens onze sessies. Wij hadden geen ervaringen met relatietherapie en kregen echt het gevoel dat er alle tijd voor ons werd genomen.

Contacteer ons