Meer resultaten voor cursus relatietherapie

cursus relatietherapie
 
Opleidingen voor Relatietherapeut Mijnzzp.nl.
Cursus Opleiding Hbo-niveau. Sociaal Pedagogische Hulpverlening Hbo. Vind de opleiding die bij jou past. Relatietherapie aan de keukentafel. Opleiding Gezins en Relatietherapie. De opleiding gezins en relatietherapie is geschikt voor diverse soorten mensen die werkzaam zijn als hulpverlener, counselor of bijvoorbeeld als relatietherapeut. Deze opleiding bestaat doorgaans uit twee hoofdmodules, namelijk de module oorzaken en oplossing relatieproblemen en de module counseling. De module oorzaken en oplossing relatieproblemen kent doorgaans de onderdelen respect voor elkaar, seks en intimidatie, conflictbeheersing, emotionele saamhorigheid en het onderdeel oorzaken verslechterde relatie.
Opleiding Relatietherapeut Sekscounselor Thuiscursus.NL.
Daarnaast doceert Wim ook de cursus Sekstherapeut en werkte hij mee aan tal van onderzoeken aangaande seksualiteit. Die expertise heeft Wim dan weer opgedaan als afgestudeerde licentiaat in de seksuologische en familiale wetenschappen aan de faculteit geneeskunde van de KU-Leuven.
Partnerrelatietherapie RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
De cursus is erkend als specialistische cursus van 40 uur door de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en telt als zodanig mee binnen de opleiding tot systeemtherapeut. Toelatingseisen tot het lidmaatschap van de NVRG en overige informatie kunt u vinden onder de volgende link: route tot lidmaatschap van de NVRG.
Houd me Vast-cursus relatietherapie. Houd me Vast-cursus relatietherapie Relatiepraktijk Martens.
Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatietherapie in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner! Nieuwe cursus is op 8 en 15 februari 2020!
Houd me vast cursus.
We bieden de Houd me Vast cursus aan in een intieme setting met een kleine groep, zodat we elk stel begeleiding op maat kunnen bieden tijdens de training. Aan deze training doen maximaal zes stellen mee. De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner, waarbij je deels begeleid wordt door ons. Tijdens de training werken we met videomateriaal, oefeningen en huiswerk opdrachten. Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatietherapie in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner! Houd me vast relatietherapie.
EFT Netwerk Nederland: Basis opleiding Emotionally Focused Therapy, vervolgopleiding, Training Supervisie.
Welkom bij het Nederlands EFT netwerk. Wat is EFT? Emotionally Focused Therapy EFT is een model voor relatietherapie, dat gebaseerd is op de hechtingstheorie van Bowlby. Het stelt de emoties van de partners centraal en streeft naar een verbeterde emotie-interactie binnen het systeem.
EFT opleiding.
lidmaatschap gespecialiseerde psychotherapievereniging en/of BIG registratie als klinisch psycholoog, GZ-psycholoog psychotherapeutof, psychiater of in gevorderd stadium van opleiding hiervoor. relevante HBO opleiding op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg of welzijn. voltooiing Basistraining Register. voltooiing Leergang voorheen Basistraining niet-register. voltooiing Basistraining Register. voltooiing Verdiepingstraining Register. acht supervisie-uren gericht op EFT. werken met paren waarvan opnames beschikbaar zijn. voltooiing Leergang voorheen Basistraining niet-register. acht supervisie-uren gericht op EFT. werken met paren waarvan opnames beschikbaar zijn. Behaald aanvullend getraind niveau. ter beoordeling ingeleverd en goed bevonden EFT-werk bij ICEEFT, het internationaal overkoepelend EFT-instituut. Volg het ICEEFT traject tot supervisor zoals hier beschreven. Alleen mogelijk op uitnodiging van ICEEFT. Voor het niveau gecertificeerd, Supervisor en Trainer gelden de vooropleidingseisen zoals gesteld bij de EFT-Registertherapeuten en een aanvraag voor certificering bij ICEEFT. ICEEFT vraagt hiervoor een vergoeding. Bij de aanvraag horen.: kopie relevante diploma's, certificaten en registraties van je vooropleidingen. kopie van lidmaatschap van relevante Big-registratie en/of beroepsvereniging. een brief waarin je jezelf en je visie op je EFTwerk voorstelt. een actueel CV. een bewijs van een klacht en tuchtrechtregeling. een beschrijving van je klinische ervaring in jaren en geschat aantal parenwerksetting, supervisie en training.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Inloggen Wachtwoord vergeten? Nog geen account? Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Software en ICT. Marketing en Sales. Software en ICT. Software en ICT. Uw aanbod online? Uw opleidingen / cursussen plaatsen?
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Je ontvangt per post het diploma Relatiecoach. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als relatietherapeut. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.
De Minstroom biedt een cursus relatie-onderhoud in Culemborg.
De inzet van de cursus is, dat deze leerzaam en leuk is. Een kleine kanttekening moet ook worden gezet. De cursus is geen relatietherapie. Mocht er wel relatietherapie nodig zijn, is de cursus hiervoor een goede voorbereiding. Iedereen met een relatie.

Contacteer ons