Op zoek naar relatietherapie online?

relatietherapie online
 
Heeft relatietherapie zin? Psychologie Vandaag.
Zij heeft veel artikelen en filmpjes geplaatst over haar methode; op die manier kun je er een goed gevoel voor krijgen of de zienswijze bij je past. Als je alvast aan de slag wilt, is er zelfs een online module die je samen kunt volgen. In het Nederlands is er het boek Houd me vast, ook van Sue Johson, dit is gemakkelijk verkrijgbaar via de boekhandel of bibliotheek. Op www.eft.nl kun je Nederlandse therapeuten vinden die volgens de EFT-methode werken. Als relatietherapie nog een te grote stap voor jullie is, kun je overigens ook de Houd me vast cursus volgen: dit is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut.
De Christelijke Relatietherapeut Christelijke zorg Pro Life Christelijke zorgverzekeraar.
Er zijn veel christelijk relatietherapeuten. Mensen die op professionele wijze helpen waar je samen vastloopt. Altijd met oog voor jullie situatie. Relatieproblemen en je werk. Ervaringen en praktische tips voor medewerkers en werkgevers. Met online zelfhulp volgt u in een online omgeving de training die u verder helpt. U leert uw gedrag en gewoontes te begrijpen. En ontdekt wat u kunt doen om minder klachten te hebben. Podcast: Wie kan ons helpen? Petra van Bodegraven relatietherapeut, Cocky Drost relatiecoach en Nicole Bolweg communicatieadviseur Pro Life bespreken het belang van het op tijd inroepen van een therapeut.
Online relatietherapie Carla van Loon.
Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Met uitzondering van CZ die een deel van de kosten gaat vergoeden. Neem even contact op met CZ over de exacte voorwaarden. De kosten voor online begeleiding zijn lager dan de begeleiding in de praktijk.
Relatietherapie 1Door.
Misschien lopen jullie tegen dezelfde uitdagingen aan. Binnen relatietherapie kijk ik mee om samen inzicht, handvatten en antwoorden te krijgen. Je zet niet zomaar een punt achter je relatie. En als je kinderen hebt is de relatie nooit voorbij. Je blijft voor altijd, min of meer, aan elkaar verbonden. En je kinderen verdienen het, dat jullie ook na de scheiding een goede onderlinge band hebben. Wil je persoonlijk of samen onderzoeken hoe je de relatie kunt verbeteren? Dan heb je verschillende begeleidingsmogelijkheden, van een workshop tot een persoonlijk coachingtraject. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bepaal welke het beste past bij jouw of jullie situatie. We hebben ook een flyer over dit onderwerp. Klik hier voor de online versie.
Hoe vind ik een goede relatietherapeut? Leven in je relatie.
Het helpt als je al de kans hebt gehad op een eerste indruk van de relatietherapeu t. Bijvoorbeeld tijdens een kennismakingsgesprek, aan de telefoon of wat je online van die relatietherapeut kan vinden. Wat voor gevoel krijg je bij die persoon?
Relatietherapie Drunen.
Angst voor de bevalling. Wat is normaal tijdens de zwangerschap? De perfecte zwangerschap, bevalling en kraamperiode bestaat? Wanneer heb ik hulp nodig? Een traumatische bevalling. Geen roze wolk. Relatietherapie, jullie en hoe verder? EMDR trauma behandeling. Praktijk Wij online. Praktijk Wij Online behandelvoorwaarden.
Durf jij de uitdaging aan? Verbeter je relatie. Durf jij de uitdaging aan? Verbeter je relatie.
Meer dan 3500 paren hebben de verschillende stappen uit de modules inmiddels met succes doorlopen. Jij en je partner volgen het programma tot en met module 2 individueel. Alle uitslagen, uitwerkingen en adviezen kan je opslaan en na afloop met elkaar bespreken. Hoe lang duurt het? Een dag, een week tot een half jaar, afhankelijk van je eigen wensen en tempo. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je er aan werkt. Telkens als je inlogt op VerbeterJeRelatie ga je verder waar je gebleven bent. Wat kost het? Je kunt het complete online programma volgen voor 35 per persoon. Zodra de betaling is verwerkt, heb je zes maanden de tijd om VerbeterJeRelatie af te ronden. Betalen kan met iDEAL. Wat zijn de voordelen? 6 maanden lang 24/7 online toegankelijk. anoniem en zelfstandig te volgen. eigen tijdsindeling en tempo. relatieadvies op maat. lage kosten gem. 2.5% van een relatietherapie van 15 sessies. gratis uitgebreide bibliotheek.
Relatietherapie Drunen.
Angst voor de bevalling. Wat is normaal tijdens de zwangerschap? De perfecte zwangerschap, bevalling en kraamperiode bestaat? Wanneer heb ik hulp nodig? Een traumatische bevalling. Geen roze wolk. Relatietherapie, jullie en hoe verder? EMDR trauma behandeling. Praktijk Wij online. Praktijk Wij Online behandelvoorwaarden.
Gelukkig in je relatie Online Relatieprogramma.
Met oefeningen, voorbeelden en feedback hoe het dan wel moet, zijn jullie al enorm geholpen. Het online programma GELUKKIG IN JE RELATIE is uitermate geschikt voor stellen die zelf aan de slag willen met een educatief programma in plaats van individuele relatietherapie.
Online hulp bij relatieproblemen, werken aan jullie toekomst.
Ook grote levensveranderingen zoals het krijgen van kinderen, een verhuizing, financiƫle problemen of ziekte kan een grote druk op jullie relatie leggen. Misschien groeien jullie uit elkaar met alle gevolgen van dien. Gelukkig kan een van onze online psychologen jullie helpen om de weg naar elkaar weer terug te vinden. Samen met je partner ben je in een situatie terecht gekomen waarin problemen zijn ontstaan. Om je relatieproblemen te boven te komen, kun je samen of alleen hulp krijgen van een online psycholoog bij online therapie. Online behandeling bij relatieproblemen is duidelijk anders dan reguliere relatietherapie.

Contacteer ons