Resultaten voor relatietherapie online

relatietherapie online
 
Heeft relatietherapie zin? Psychologie Vandaag.
Zij heeft veel artikelen en filmpjes geplaatst over haar methode; op die manier kun je er een goed gevoel voor krijgen of de zienswijze bij je past. Als je alvast aan de slag wilt, is er zelfs een online module die je samen kunt volgen. In het Nederlands is er het boek Houd me vast, ook van Sue Johson, dit is gemakkelijk verkrijgbaar via de boekhandel of bibliotheek. Op www.eft.nl kun je Nederlandse therapeuten vinden die volgens de EFT-methode werken. Als relatietherapie nog een te grote stap voor jullie is, kun je overigens ook de Houd me vast cursus volgen: dit is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut.
De Christelijke Relatietherapeut Christelijke zorg Pro Life Christelijke zorgverzekeraar.
Er zijn veel christelijk relatietherapeuten. Mensen die op professionele wijze helpen waar je samen vastloopt. Altijd met oog voor jullie situatie. Relatieproblemen en je werk. Ervaringen en praktische tips voor medewerkers en werkgevers. Met online zelfhulp volgt u in een online omgeving de training die u verder helpt. U leert uw gedrag en gewoontes te begrijpen. En ontdekt wat u kunt doen om minder klachten te hebben. Podcast: Wie kan ons helpen? Petra van Bodegraven relatietherapeut, Cocky Drost relatiecoach en Nicole Bolweg communicatieadviseur Pro Life bespreken het belang van het op tijd inroepen van een therapeut.
Online relatietherapie Carla van Loon.
Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Met uitzondering van CZ die een deel van de kosten gaat vergoeden. Neem even contact op met CZ over de exacte voorwaarden. De kosten voor online begeleiding zijn lager dan de begeleiding in de praktijk.
Relatietherapie 1Door.
Misschien lopen jullie tegen dezelfde uitdagingen aan. Binnen relatietherapie kijk ik mee om samen inzicht, handvatten en antwoorden te krijgen. Je zet niet zomaar een punt achter je relatie. En als je kinderen hebt is de relatie nooit voorbij. Je blijft voor altijd, min of meer, aan elkaar verbonden. En je kinderen verdienen het, dat jullie ook na de scheiding een goede onderlinge band hebben. Wil je persoonlijk of samen onderzoeken hoe je de relatie kunt verbeteren? Dan heb je verschillende begeleidingsmogelijkheden, van een workshop tot een persoonlijk coachingtraject. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bepaal welke het beste past bij jouw of jullie situatie. We hebben ook een flyer over dit onderwerp. Klik hier voor de online versie.
Hoe vind ik een goede relatietherapeut? Leven in je relatie.
door Willeke van Voorst sep 12, 2019 RELATIETIPS. Als je relatie een zetje nodig heeft, zijn er vele relatietherapeuten die jullie op weg kunnen helpen. Met deze tips vind je een goede relatietherapeut die ook nog eens bij jullie past!
Relatietherapie Drunen.
Angst voor de bevalling. Wat is normaal tijdens de zwangerschap? De perfecte zwangerschap, bevalling en kraamperiode bestaat? Wanneer heb ik hulp nodig? Een traumatische bevalling. Geen roze wolk. Relatietherapie, jullie en hoe verder? EMDR trauma behandeling. Praktijk Wij online. Praktijk Wij Online behandelvoorwaarden.
Durf jij de uitdaging aan? Verbeter je relatie. Durf jij de uitdaging aan? Verbeter je relatie.
Meer dan 3500 paren hebben de verschillende stappen uit de modules inmiddels met succes doorlopen. Jij en je partner volgen het programma tot en met module 2 individueel. Alle uitslagen, uitwerkingen en adviezen kan je opslaan en na afloop met elkaar bespreken. Hoe lang duurt het? Een dag, een week tot een half jaar, afhankelijk van je eigen wensen en tempo. Je kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je er aan werkt. Telkens als je inlogt op VerbeterJeRelatie ga je verder waar je gebleven bent. Wat kost het? Je kunt het complete online programma volgen voor 35 per persoon. Zodra de betaling is verwerkt, heb je zes maanden de tijd om VerbeterJeRelatie af te ronden. Betalen kan met iDEAL. Wat zijn de voordelen? 6 maanden lang 24/7 online toegankelijk. anoniem en zelfstandig te volgen. eigen tijdsindeling en tempo. relatieadvies op maat. lage kosten gem. 2.5% van een relatietherapie van 15 sessies. gratis uitgebreide bibliotheek.
Relatietherapie Drunen.
Angst voor de bevalling. Wat is normaal tijdens de zwangerschap? De perfecte zwangerschap, bevalling en kraamperiode bestaat? Wanneer heb ik hulp nodig? Een traumatische bevalling. Geen roze wolk. Relatietherapie, jullie en hoe verder? EMDR trauma behandeling. Praktijk Wij online. Praktijk Wij Online behandelvoorwaarden.
Gelukkig in je relatie Online Relatieprogramma.
06 13 22 44 27 irma@sprankelenderelatie.nl. Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. EFT Relatietherapie: Samen koers zetten naar een zonnige toekomst. Relatiecoaching voor stellen: Van schat-arm naar schatrijk. Individuele relatiecoaching: Transformeer je liefdesleven. Online programma: Gelukkig in je relatie. Verder na een affaire.
Online hulp bij relatieproblemen, werken aan jullie toekomst.
Om je relatieproblemen te boven te komen, kun je samen of alleen hulp krijgen van een online psycholoog bij online therapie. Online behandeling bij relatieproblemen is duidelijk anders dan reguliere relatietherapie. Als jullie ervoor kiezen om samen in therapie te komen, zullen er twee individuele behandelingen worden opgestart. In de sessies worden jullie dan ook individueel behandeld en is er voor beide de ruimte om je verhaal te doen. De huiswerkopdrachten worden echter op elkaar afgestemd, zodat jullie in jullie eigen tijd aan jullie problemen kunnen gaan werken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen in therapie te komen. Wij kunnen je helpen de situatie vanuit verschillende perspectieven te gaan bekijken om op deze manier weer grip op de situatie te krijgen. Hiernaast bieden wij je een luisterend oor, waardoor de spanning kan verminderen. Merk je dat jullie er samen niet meer uit komen? Meld je dan eens vrijblijvend aan voor een gratis intake.

Contacteer ons